Wat is de prijs van een ceremoniespreker? Logische vraag, niet zo eenvoudig te beantwoorden. Want mijn dienstverlening, da’s maatwerk. Elk verhaal is anders, zo hoort het ook. Geen standaardteksten, gedichten die iedereen al kent, algemeenheden of clichés. Ik heb geen kaft met 10 teksten voor elk onderdeel van je ceremonie waaruit ik er eentje kies om zo jullie verhaal samen te stellen. Ik vertrek elke keer weer van een leeg scherm met enkel een knipperende cursor. Veel meer dan dat heb ik niet nodig en dus wordt de prijs grotendeels bepaald door het aantal werkuren. Een mooie ceremonie waarin jullie je helemaal herkennen en die op jullie lijf geschreven is – letterlijk – dat maak je niet op een paar uur. Het kost dus wat geld. Maar geloof me, het is het waard.

Ik maak telkens een offerte met een vaste prijs. Zo zijn er geen verrassingen, de prijs bij bestelling is ook de prijs op de factuur. Buiten de kosten voor specifieke materialen die we nodig zouden hebben, maar ook die wordt op voorhand afgesproken en het staat je steeds vrij om de materialen zelf te voorzien. Verder omvat de offerte alles.

Welk feest je ook plant, er zijn altijd meerdere opties. Misschien wil je enkel een ghost writer voor één speech of een paar teksten? Misschien wil je je ceremonie helemaal zelf maken en zoek je alleen wat voorbeelden en een goed stappenplan. Voluit genieten van je dag zonder je ergens zorgen over te maken, mag uiteraard ook. Er zijn opties voor doe-het-zelvers met een beperkt budget en voor levensgenieters die ontzorgd willen worden.

Hieronder dus een overzicht van het aanbod met richtprijzen.  Aarzel niet om contact op te nemen, ook als je vraag afwijkt van de standaard.  Integendeel, ik hou wel van afwijken van de standaard 🙂 

Een speech schrijven of je volledige ceremonie samenstellen?  De ceremonie aan mekaar praten of het hele feest van A tot Z in goede banen leiden?  Alles is mogelijk.  Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken en te bespreken waarmee ik kan helpen. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op standaard pakketten. Elke vraag is anders, een juiste offerte krijg je na een kennismakingsgesprek.  Dat kan je dus vrijblijvend hier aanvragen.  Dat kennismakingsgesprek is belangrijk. Want met zo’n persoonlijk product, mag je wel een klik verwachten. Ik kan mijn werk alleen goed doen als jullie je genoeg op je gemak voelen om jullie ziel bloot te leggen 😉

Ik ga trouwens voor 100% tevreden klanten. Jullie kunnen dat unieke moment maar één keer beleven en dus moet het goed zijn. Daarom neem ik alle tijd die nodig is om te begrijpen wat jij verwacht. Wat je wil bereiken met je tekst, verhaal of ceremonie. Je krijgt een vaste prijs, maar koopt geen vast aantal uren. Ik investeer de tijd die nodig is om precies op te leveren wat jij verwacht. Liefst zelfs meer dan je verwacht. Ook bij ‘ghost writing’ krijg je een vaste prijs zodat je voor je toezegt, weet wat je zal betalen. En mijn garantie dat je je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent, krijg je er gratis bij.

%d bloggers liken dit: