Een mijlpaal in je leven kondigt zich aan.  Een feest van de liefde.  Of je die nu aan je partner verklaart, je pasgeboren baby verwelkomt of de overgang van je kleuter naar kind of van kind naar tiener viert: mooie woorden om je gevoelens uit te drukken mogen niet ontbreken.  Ontroerende liefdesverklaringen, hilarische anekdotes en zelfs ietwat gênante ontboezemingen – ze horen erbij.  Het talent om een glimlach op het gezicht of een traan in de ogen van je gasten te toveren met woorden is echter niet iedereen gegeven.  Geen reden tot paniek, de oplossing is nabij. Laat mij je ghost writer zijn.

Vertel het mij en ik schrijf het voor je uit.  Ik word voor deze speciale gelegenheid je ghost writer.  Of die van je getuige, dooppeter of kersverse schoonvader.  Wie er ook maar om een speech verlegen zit.  Geen reden om je te schamen, beroemdheden en presidenten gingen je voor.

Van één mooie speech tot een hele ceremonie, alles is bespreekbaar.  Dat spreken mag je letterlijk nemen.  Het blijven namelijk jouw woorden, jouw verhalen en jouw gevoelens.  Dat is wat jouw publiek wil horen.  Daarom moeten we mekaar spreken.  Opdat de teksten passen bij jullie en jullie moment.  Daar staat Fairytale moments voor: jouw verhaal met een vleugje van onze magie.

Je hoeft die woorden trouwens niet altijd luidop voor te lezen. In deze digitale wereld krijgt het geschreven woord gelukkig net meer waarde. Een ouderwetse brief met een heel mooie boodschap, een ode aan je kind of ouder of iemand anders die veel voor je betekent, je eigen levensverhaal op papier, er zijn zoveel mooie verhalen te schrijven. Contacteer me en we bespreken wat jij zoekt. Jouw inhoud, mijn woorden, dat wordt vast een bestseller!

Zoek je naar woorden in een zakelijke context? Ook dan kan je bij me terecht. Storytelling komt almaar sterker op in marketing. En verhalen vertellen, da’s mijn ding. Jij mag de vruchten plukken van mijn ghost writing voor jouw bedrijf!

%d bloggers liken dit: