Jullie gaan trouwen, proficiat!  Een dag om nooit te vergeten.  Jullie zijn misschien al lang samen, maar hoe vaak nemen jullie echt de tijd om mekaar te vertellen wat die andere voor je betekent?  Jullie huwelijksceremonie is het uitgelezen moment, ik help jullie graag om er iets magisch van te maken.

Jullie verhaal is het mooiste liefdesverhaal ooit geschreven, toch? Alleen is het wellicht nog niet op papier geraakt… Geen nood, je huwelijksceremonie is de perfecte gelegenheid om daar werk van te maken! Mogelijk het grootste voordeel van een persoonlijke ceremonie: alles kan en alles mag! We vertrekken van een wit blad. Carte blanche… We maken een huwelijksceremonie waarin jullie gasten jullie helemaal herkennen. Eentje die hen achterlaat met een aha-erlebnis: “moh, dat wist ik nog niet!” Eentje die hen doet lachen en huilen, al dan niet tegelijk. En jullie natuurlijk ook…

Mag het alsjeblieft een verrassing zijn?  Geef me de namen van de mensen die jullie leven mooier maken en ik betrek hen bij jullie ceremonie.  Hebben jullie al kinderen?  Ook met hen ga ik graag aan de slag voor een authentieke, vertederende en mogelijk ook grappige bijdrage.  Worstelt er iemand met zijn speech dan ga ik aan de slag als ghost writer.  Zo bouwen we samen aan een huwelijksceremonie waar jullie met een glimlach op zullen terugkijken. Eentje die zelfs jullie wist te verrassen ook al draaide ze volledig rond jullie verhaal!

Misschien zijn jullie helemaal geen fan van al dat emotioneel gedoe.  Moet er vooral gelachen worden om alle leuke anekdotes die jullie over de jaren heen verzamelden.  Mogen de vrienden zich een keer laten gaan en mag de schoonmama zelfs wat gênante ontboezemingen doen.  Jullie bepalen hoe het wordt, het is jullie verhaal en jullie moment.  Stiekem geen flauw idee?  Dan inspireer ik jullie graag!

Enkel wat hulp nodig bij het schrijven van de geloften of de speech op het avondfeest?  Graag de hele ceremonie op papier, maar op de dag zelf red je het wel?  Een professionele spreker die het geheel aan elkaar praat en alle sprekers tijdig naar voor roept, lijkt je wel wat?  Misschien zoek je zelfs een regisseur die met een professioneel draaiboek de hele dag in goede banen leidt en alle praktische rompslomp van je over neemt.  Uiteindelijk willen jullie graag zorgeloos genieten van deze unieke dag, toch? Het kan allemaal. Er is voor ieder wat wils, van de doe-het-zelver tot zij die graag delegeren. Neem vrijblijvend contact op en ik overloop met jullie alle mogelijkheden.

%d