Niet alle mijlpalen in het leven zijn even rooskleurig of sprookjesachtig. Het blijft een taboe, maar de dood hoort bij het leven. En ook die laatste mijlpaal verdient een mooi, persoonlijk, warm en uniek moment. Een afscheidsceremonie vol verhalen en herinneringen om te koesteren. Een uitvaartplechtigheid even uniek als het leven waarvan je afscheid neemt. Ook daarvoor kan je bij mij terecht. Ik ben een van de pioniers achter het platform Adieu Chaleureux. Ons team van straffe schrijfsters met warme stemmen, staat voor je klaar om je te helpen afscheid te nemen met een warm gevoel. Met sprekers uit alle Vlaamse provincies kunnen we beloven dat er altijd iemand beschikbaar is.

Toen de strengste coronamaatregelen golden, waren afscheidsvieringen heel anders dan we ze willen. De steunende aanwezigheid van vrienden en familie ontbrak. Herinneringen ophalen rond een rijkelijk gevulde tafel mocht niet. We hebben iets in te halen. We moeten dat ook doen. Afscheid nemen stopt niet bij de begrafenis. Grijp, zodra het weer kan en mag, de gelegenheid aan om een mooie herdenking te organiseren.

Meer weten over warm afscheid? Ga dan vlug Adieu Chaleureux ontdekken. Wij helpen je graag om van het afscheidsmoment een mooi moment te maken. Een moment dat deugd doet. Dat je kan koesteren. Dat voor altijd een mooie herinnering is. Schoonheid, warmte en troost in het verdriet.

%d