Je hart op de tong, maar die tong wat in de knoop? Er komen behoorlijk wat emoties kijken bij zo’n viering. De extra stress van het aan mekaar praten van je ceremonie kan je dan wel missen. En je getuige, beste vriend, zus of wie je dan ook met die taak wilde opzadelen, voelt zich er mogelijk ook niet comfortabel bij. Laat je unieke moment begeleiden door een professionele ceremoniespreker. Bijkomend voordeel: je wordt verrast. Want samen met het spreken, besteed je ook het schrijven uit. Ik neem namelijk enkel de rol van ceremoniespreker op als ik de teksten geschreven heb.

Jij geeft aan of je vooral ontroerde blikken, schaterlachen of een goeie mix wil. Of je formeel gaat of liever informeel geniet. Je bepaalt wie je deel wil laten uitmaken van je ceremonie.  Ik contacteer ze voor je en help hen bij de opmaak van hun bijdrage. Ik bepaal met jullie de structuur en onmisbare elementen in jullie verhaal. Ik luister en reik suggesties aan. Je mag me carte blanche geven en je volledig laten verrassen of iets meer controle eisen. Op het moment zelf moet je sowieso enkel achterover leunen en genieten.  Ik leid alles in goeie banen en praat de ceremonie voor jullie aan mekaar.

Spreken voor publiek, da’s een vak. Spreken op de mijlpalen van het leven, da’s kunst. De kunst om je in te leven en toch altijd uit je woorden te raken. Spoiler: af en toe kraakt ook mijn stem, want echte verhalen die raken. En dat moet ook. Een goeie ceremoniespreker heeft niet enkel een warme stem waar je graag naar luistert, ze spreekt ook met gevoel, legt de juiste klemtonen, pauzeert, leest haar publiek en speelt erop in.

Wil jij je ceremonie graag professioneel laten begeleiden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo hoor je me al een keer spreken. En bespreken we samen hoe ik je mag verrassen met je eigen verhaal. Hier krijg je alvast een idee van de kost.

%d