Gewoon genieten en geen praktisch gedoe regelen op je eigen feest? Boek een ceremoniemeester!

Er komt best wel wat kijken bij de organisatie van een feest.  Op de dag zelf, hoor je echter zorgeloos te genieten.  Een goede voorbereiding is belangrijk, maar zelfs dan durft Murphy weleens om de hoek kijken.  Geen zin om je tijdens de grote dag bezig te houden met de praktische organisatie en onvermijdelijke problemen?  Ik doe het met plezier voor je.  We maken samen een draaiboek op en ik zorg er persoonlijk voor dat alles gestroomlijnd verloopt.  Zodat jij kan ontspannen en genieten. Nee, dat doe ik niet in pitteleer en ik kan er helemaal mee leven als de etiquette je koud laat. Ik ben er gewoon om jou en je gasten nog meer te laten genieten, niet om iedereen in het rond te commanderen. Een ceremoniemeester met zachte stem die met een glimlach iedereen begeleid volgens het afgesproken draaiboek.

Je kan me wel enkel als ceremoniemeester boeken als je me ook inhuurt als ceremoniespreker. Die ceremonie wordt daar trouwens alleen maar leuker door. Want omdat ik de hele dag in jullie gezelschap vertoef, leer ik iedereen al een beetje kennen. En dat zorgt voor een heel fijne, ongedwongen sfeer tijdens de ceremonie. En voor nog wat extra persoonlijke verhalen over hoe jullie dag verliep. Die worden gewaardeerd door wie pas inpikt op dat moment.

Benieuwd wat je allemaal mag verwachten van een ceremoniemeester? Plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want als we een heel belangrijke en bijzondere dag gaan beleven samen, dan mag het wel klikken tussen ons, toch? Hier krijg je een idee van de prijs.

%d bloggers liken dit: