Ben jij je vollen bak aan het voorbereiden op dat magische moment waarop je ‘ja’ zal zeggen tegen de liefde van je leven?  Dan bestaat de kans dat net dat moment nog een groot zwart gat is…  Ok, in het gemeentehuis loopt het wel los, maar wil je het houden bij dat officiële kwartier of valt er wel wat meer te vertellen over jullie? 

Is het antwoord daarop alvast een volmondige JA?  Kies dan voor een persoonlijke ceremonie.  Geen idee hoe je daaraan moet beginnen?  Wel, inschrijven voor deze workshop huwelijksceremonie lijkt mij een goeie eerste stap 😊

Koppel tijdens huwelijksceremonie

Ik begeleidde al tientallen koppels tijdens hun ceremonie.  En deel nu exclusief mijn geheimen met jullie.  Leer de beste tips en tricks om een onvergetelijk moment te creëren waarin de gasten jullie helemaal zullen herkennen. 

Van het antwoord op heel praktische vragen als ‘Welke onderdelen stop ik in mijn ceremonie en in welke volgorde?’, ‘Wie laat ik aan het woord?’, ‘Welke muziek kies ik?’ tot hulp bij het schrijven van je huwelijksgeloften, alles komt aan bod in deze workshop huwelijksceremonie. 

Je krijgt een werkboek dat je stap voor stap begeleidt bij het samenstellen van jullie liefdesceremonie.  Het is een workshop, dat wil zeggen dat je onmiddellijk zelf aan de slag gaat met de ontvangen tips zodat je buiten wandelt met een duidelijk beeld van hoe jullie ceremonie zal verlopen. 

Kom alleen of met je lief, getuige of praatgrage bestie en vink weer een to do af op die wedding planning!

Praktisch: er is op dit moment nog geen workshop gepland. Stuur een mailtje om je in te schrijven op de wachtlijst en dan laat ik het weten als er weer eentje gepland staat.

Je krijgt:

  • Exclusieve tips & trics van een professional
  • Een duidelijk beeld van jullie liefdesceremonie, samengevat in jouw werkboek t.w.v. 49€ (waarin alle gedeelde info vervat zit, echt een schat aan informatie!)
  • Persoonlijke feedback op je ideeën
  • 2 exclusieve geloftenboekjes van Hoshii t.w.v. 30€.
  • Een hapje en een drankje
  • Een korting van 10% op alle ceremoniepakketten als je toch nog beslist om het werk uit te besteden.

Kan je niet wachten? Geen nood, je kan het werkboek en persoonlijke coaching ook los van de workshop bestellen. Alle info vind je hier!

%d