Kies jij resoluut voor een lente- of groeifeest voor je kind, maar mag het wel wat meer zijn dan cadeautjes en een springkasteel?  Dan is deze workshop groeifeest iets voor jou!  Want je hebt die saaie kerkdienst natuurlijk niet geschrapt om je gasten en kind vervolgens te martelen met een nog saaier zelf in elkaar geknutseld verhaaltje…

Ik begeleidde al vele kinderen tijdens hun sprong naar (een beetje meer) volwassenheid.  Ik reik jullie graag mijn tips en tricks aan voor een uniek feest dat blijft plakken.  Bij je gasten, maar vooral bij het feestvarken zelf.  En dan heb ik het niet over de confetti in hun haar…

Opgroeien, dat kan best eng zijn.  Maar omringd door mensen die je graag zien en voor je klaar staan, lukt het vast.  Geef je kind of bijna puber subtiel nog wat van je levenswijsheden mee en stoom hem of haar zo klaar om uit te groeien tot een sterke man of vrouw.

Naast de inhoud, telt ook de vorm uiteraard.  We verzinnen tijdens deze workshop groeifeest samen een thema op maat van jouw kind dat als een rode draad door de styling, animatie en ceremonie loopt.  We beantwoorden heel praktische vragen als ‘Welke onderdelen stop ik in mijn ceremonie?’, ‘Welke muziek kies ik?’ en ‘hoe betrek ik de gasten?’. 

Je gaat meteen aan de slag met de ontvangen tips in een werkboek dat je stap voor stap begeleidt. 

Kom alleen, met je partner of met het feestbeest zelf en laat je inspireren.  Bereid je wel voor om ook een beetje te transpireren, want het is wel een WORKshop hé 😉

Praktisch: er is momenteel geen workshop gepland. Laat het weten als je interesse hebt en dan hou ik je op de hoogte. Of neem gewoon het heft in eigen handen. Maak wat mama’s van klasgenootjes of vriendinnen warm. Vanaf 5 deelnemers (tot maximaal 10) kom ik bij jullie een workshop geven. We maken er een homeparty van! De workshop duurt 2 uur en de kostprijs is 45€ per persoon.

Je wandelt weg met:

  • Een werkboek dat je stap voor stap begeleid bij het maken van een ceremonie op maat van jouw kind (waarde 49€)
  • Exclusieve tips & tricks en een massa concrete voorbeelden uit mijn jarenlange ervaring
  • Een duidelijk beeld van jullie mijlpaalfeest, afgetoetst met mij
  • Persoonlijke feedback op al jullie vragen
  • Een hapje en een drankje
  • 10% korting op mijn andere pakketten als je toch beslist de ceremonie uit te besteden

Stuur een e-mail bij interesse en dan bezorg ik je alle verdere info.

%d bloggers liken dit: