Wil jij de ceremonie op je huwelijksdag zelf maken? Dat kan! Of je dat nu uit budgettaire redenen doet of omdat je het graag wil, een beetje hulp is vast welkom. Ten slotte doe je dit liefst maar één keer 😉 En meestal wordt het resultaat beter als je iets vaker doet… Geen nood, ik deel mijn ervaring op basis van de tientallen liefdesceremonies die ik al schreef en begeleidde met je. Mijn werkboek voor jullie liefdesceremonie leidt je stap voor stap naar de persoonlijke ceremonie van jouw dromen.

Dit werkboek voor jullie liefdesceremonie bevat bijna 70 pagina’s boordevol concrete en bruikbare informatie. Geen ellenlange theorie, maar vijf praktische modules die stap voor stap uitleggen hoe je best te werk gaat. De gerichte vragen helpen je om te bepalen welke aanpak bij jullie past. En tal van praktische voorbeelden in woord en beeld geven je de inspiratie die je nodig hebt om te beginnen schrijven aan jullie liefdesverhaal.

Trouw je niet zelf, maar werd je gevraagd als getuige of wil je je beste vriend(in), broer/ zus, … verrassen met een uniek en heel waardevol geschenk? En ben je een vlotte prater/ schrijver die niet te veel last heeft van plankenkoorts? Dan is het begeleiden van hun ceremonie misschien wel het mooiste cadeau dat je kan schenken. Met dit werkboek onder je arm, word jij een pro!

Je kan hier op drie manieren mee aan de slag. Gewoon even bepalen of je het helemaal alleen aandurft, graag een hulplijn wil of iemand die over je schouder meeleest.

Solohulpjemeelezer
Download het werkboek digitaal (pdf)Ontvang het werkboek op papierOntvang het werkboek op papier
1 vraag maar raak sessie1 vraag maar raak sessie
1 feedbackronde
2 geloftenboekjes
49€109€199€

Welk pakket je ook bestelt, je ontvangt na betaling meteen een link om het werkboek te downloaden zodat je onmiddellijk aan de slag kan. Kies je voor een hulpje of meelezer, dan mag je gedurende een videogesprek van 30 minuten al je bijkomende vragen op me afvuren. Ga je voor de meelezer, dan doe ik precies dat. Je mag me één keer je volledige ceremonietekst bezorgen en ik geef je uitgebreid feedback, zowel op de inhoud als de structuur of planning van je ceremonie. Daarenboven krijg je 2 exclusieve geloftenboekjes gemaakt door Hoshii.

Deze geloftenboekjes vind je nergens anders. En ze zijn super praktisch omdat je er zoveel (of zo weinig ;)) bladzijden aan toevoegt als je zelf wil. Bovendien kan je kiezen om je geloften met de hand te schrijven, dan wel af te drukken.

Gekozen? Bestel dan nu door het formulier hieronder in te vullen. Ik bezorg je alle nodige info voor de betaling. Zodra de betaling afgerond is, ontvang je het werkboek en heb je recht op de eventuele andere voordelen die horen bij de gekozen formule.

Vanessa

Ter ere van ons 9 jaar samen + 1 jaar voor het huwelijk hielden we een weddingworkshop (lees: aan de slag gaan met jouw werkboek).
We hebben de eerste 2 modules doorlopen en beginnen stilaan al een idee te krijgen van wat we willen!

Ik kijk er super hard naar uit om verder te werken, want door hiermee aan de slag te gaan, krijg ik zo stilaan een idee van wat we willen en kunnen doen!
Waar ik vroeger eerder een traditionele kijk op de ceremonie had (bijvoorbeeld het weggeven van de bruid) beginnen we nu echt een leuke, originele kijk te hebben op het hele gebeuren.

Twijfel je nog?

Waarom zou je? Je hebt niets te verliezen… Moest je ondanks alle tips in het werkboek voor jullie liefdesceremonie toch merken dat je dit niet zelf kan of wil doen, mag je steeds beroep op me doen om het van je over te nemen. Om een aantal teksten te schrijven of zelfs de hele ceremonie uit te werken en te begeleiden. Het geld dat je betaalde voor dit pakket, krijg je als korting op de nieuwe opdracht. Kan niet mislopen dus!

%d bloggers liken dit: