Wil jij een lentefeest of groeifeest organiseren, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan heb ik goed nieuws. Ik heb precies wat je nodig hebt. Een werkboek voor een DIY lentefeest. Eentje waarin ik alle ervaring die ik opdeed bij het helpen van tal van ouders bundelde. Geen ellenlange theoretische uiteenzettingen, maar concrete, praktische, bruikbare hulpmiddelen. En tal van voorbeelden en foto’s om je te inspireren. Bijna 70 pagina’s boordevol tips en informatie die je nergens anders vindt.

Ik testte het werkboek voor een geslaagd lentefeest tijdens 2 workshops en de deelnemers waren het allemaal eens: super handig en duidelijk! Je kan er op drie manieren mee aan de slag. Gewoon even voor je zelf beslissen of je het helemaal alleen aandurft (kies SOLO), graag een hulplijn wil (kies DUO) of me voor alle zekerheid even laat meelezen (kies TRIO).

SOLO
39
  • Download het werkboek in pdf
DUO
89
  • Werkboek in pdf
  • en afgedrukt en ingebonden in de bus
  • 1 vraag maar raak videocall van 1 uur
TRIO
169
  • Werkboek in pdf
  • en afgedrukt en ingebonden in de bus
  • 1 vraag maar raak videocall van 1 uur
  • Feedback en suggesties op jouw ceremonietekst

Welk pakket je ook bestelt, je ontvangt na betaling meteen een link om het werkboek te downloaden. Zo kan je er onmiddellijk mee aan de slag. Kies je voor DUO of TRIO, dan mag je gedurende een videogesprek van 1 uur al je bijkomende vragen op me afvuren en ontvang je ook een afgedrukt en ingebonden werkboek. Enkel bij TRIO mag je me je volledige ceremonietekst en/ of je draaiboek bezorgen en krijg je uitgebreid feedback. Zowel op de inhoud als op de structuur en planning van je feest.

Gekozen? Bestel dan nu door het formulier hieronder in te vullen. Ik bezorg je alle nodige info voor de betaling. Zodra de betaling afgerond is, ontvang je het werkboek voor een geslaagd lentefeest en heb je recht op de eventuele andere voordelen van de gekozen formule.

Bestelformulier werkboek DIY lentefeest

Welke formule wil je bestellen?(vereist)

Twijfel je nog?

Waarom zou je? Je hebt niets te verliezen. Want moest je ondanks alle tips in het werkboek voor een geslaagd lentefeest toch merken dat je dit niet zelf kan of wil doen, mag je steeds beroep op me doen om het van je over te nemen. Om een aantal teksten te schrijven of zelfs de hele ceremonie uit te werken en te begeleiden. Het geld dat je betaalde voor dit pakket, krijg je terug als korting op de nieuwe opdracht. Kan niet mislopen dus!

%d