Trouwen rond kerst – zo mooi oogt dat!

Stephanie en Olivier, wat een plaatje waren jullie! Het beste bewijs dat een winterhuwelijk oh zo romantisch en gezellig is. Bewijs dat jullie maar wat graag wilden leveren om andere koppels te overtuigen. Ik was erbij op 15 december 2018, net voor kerst, toen jullie elkaar je ja-woord gaven.

Huwelijksceremonie rond kerst

Een ceremonie tussen de kerstbomen, begeleid door prachtige live muziek. Live muziek die geregeld werd door jullie boekhouder. Want als hardwerkende zelfstandigen ontwikkelden jullie een sterke band met haar. Ze verwoordde dat prachtig met haar Do-Re-Mi over jullie relatie. Ze gaf jullie zelfs het laatste duwtje om te gaan trouwen. De verloving werd geregeld aan de keukentafel en jullie trokken gewoon met z’n twee naar het gemeentehuis. En vierden met een tête-à-tête.

Maar dat was dus buiten jou gerekend, Olivier. Want je leeft maar één keer en jij houdt wel van een feestje. Veel overtuigingskracht had je niet nodig om Stephanie mee te krijgen. Zo kwam er een jaar na het ‘rationele huwelijk voor de wet’ een romantisch vervolg. Eentje dat ik met heel veel plezier aftrapte.

Jullie zaak is jullie leven. Ik weet nog goed hoe je me vertelde dat samen zijn met een ondernemer een beetje lijkt op de vrouw zijn van een topsporter. Alles moet wijken om ervoor te zorgen dat Olivier zijn werk kan doen. Hij mag dan wel het gezicht zijn dat de meeste klanten te zien krijgen, er staat een heel sterke vrouw achter de vakman. De loodgieter die als een blok voor jou viel toen hij de ketel kwam repareren. Niet romantisch en tegelijk heel erg romantisch…

Dat en veel meer van jullie verhaal samen kwamen we te weten tijdens de ceremonie. We hadden het haardvuur, de vele kaarsen en al die sparren niet nodig om te voelen dat er magie in de lucht hing. De lach en de traan, oprechte emoties, ze blijven het leukste deel van mijn werk.

Bedankt om me te laten meegenieten van jullie verhaal. Het was een eer om het te vertellen. Ik wens jullie een prachtige toekomst samen.

Dag Elke, nogmaals ontzettend bedankt voor de prachtige begeleiding van onze ceremonie! We zijn in de wolken! Allemaal supertoffe reacties gekregen! Top! Hopelijk komen er nog mooie momenten waar we van jouw diensten gebruik kunnen maken!

Stephanie en Olivier

Venue: Restaurant Renard Beervelde

Photo credits: Belle&Bounce

Hitlijst van de ceremonie: Make you feel my love (Adèle), Always a woman (Billy Joel), All of me (John Legend), Everything (Michael Bublé), Perfect (Ed Sheeran), If I ain’t got you (Alicia Keys)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.