De liefdesceremonie van Veerle en Gunter

Lieve Veerle en Gunter,

Jullie wisten best goed wat jullie wilden.  Dat bleek meteen uit de gestructureerde mails.  Geen kerkdienst, maar een persoonlijke liefdesceremonie in het Felix Pakhuis.  Na een eerste check via e-mail volgde een telefoongesprek en een persoonlijke afspraak.  Het zat goed en jullie vertrouwden me jullie verhaal toe.  

En wat een verhaal.  Het was vooral jij, Veerle, die aan het woord was.  Heerlijk om te horen hoe je al heel jong viel voor de charmes van Gunter en 15 jaar later met dat eerste lief van je zou trouwen.  Je was heel open en enthousiast en dat werd ook heel vaak bevestigd in alle verhalen die jullie vrienden en familie deelden.  Je was wat stiller, Gunter, maar bleek ook de stille kracht.  De held van je vrouw, je zus en je zoontje.  

Jullie zoontje, laten we het daar een keer over hebben.  Die mag van mij in elke ceremonie een gastrol komen spelen.  Ondanks alle pogingen om hem rustig op iemands schoot te houden, voelde hij zich het best vooraan op het podium.  En daar kwam hij dan ook de show stelen.  Hij zorgde voor een heel spontane toets, veel gelach en ook bijna voor een hartverzakking toen ik dacht dat hij van het podium zou vallen 🙂  Mede door hem zal jullie ceremonie me altijd bij blijven.  

Jullie maakten die toch al behoorlijk hete 3 augustus 2018 nog warmer met de liefde die jullie uitstraalden.  Ik was alvast blij dat we een beetje beschut waren van de hitte in dat overdekte straatje aan het Felix Pakhuis.  Echt een prachtige plek voor een ceremonie.  Jullie vertrouwden me op voorhand toe dat jullie geen fan waren van ‘belachelijk veel decoratie’.  Die had jullie locatie dan ook absoluut niet nodig.  Jullie verhaal, een beetje zand, een klein beetje muziek en heel veel prachtige mensen met niets dan mooie woorden voor en over jullie – dat waren de perfecte ingrediënten voor een uur echt Antwaarps geluk!

Ik ben er zeker van dat jullie nog veel gelukkige uren zullen doorbrengen in jullie Antwerpen.  Ik wens ze jullie allemaal toe!

Liefs,

Elke

Photo credits: We have heart

Jullie woorden maakten me heel erg blij:

Wat een heerlijke persoonlijke aanpak!
Elke heeft echt de moeite genomen om ons te leren kennen en ons verhaal te weten te komen. Op basis daarvan kwamen zo’n persoonlijke teksten die vanaf de eerste moment wisten te ontroeren en tegelijkertijd voor een vrolijke noot zorgden.
Wat kon er beter? Werkelijk geen idee.
Bedankt voor de mooie ceremonie, we hebben er van genoten.

Venue: Felix Pakhuis

Music: Veerle verraste Gunter door haar intrede te doen op Madness van Muse.  Ze zijn overtuigd dat hun liefde Madness is.  Ze hielden van Tomorrowland lang voor de madness toesloeg.  Ze trokken op huwelijksreis naar Ibiza, maar dan ver weg van de madness.  Afsluiten deden ze met Love you more van Racoon.  Na 15 jaar ‘Every day I love you more’ zeggen, hoe schoon is dat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.