Lentefeest Britt

Lieve Britt,

Toen ik jou voor het eerst ontmoette om te praten over jouw lentefeest, kwam je net van de paardrijles. Het gaf me meteen een heel goed beeld van wie je was. Helemaal toen je me vervolgens voorstelde aan een van je beste vriendjes, de poes! Een vrolijke meid die met haar grote, ondeugende blauwe ogen alle harten verovert. Van mensen, maar ook van dieren. Want dieren, dat zijn toch nog je beste vriendjes. Dat we daar iets moesten mee doen, was meteen duidelijk. Zeker toen je mama vertelde dat het feest zou plaatsvinden op een boerderij.

Je bleek ook wel een heel gevoelig meisje. Een knuffelbeertje met veel gevoel voor humor, maar af en toe ook een donderwolkje. Op je achtste verjaardag vertelde ik je verhaal. Er was even paniek toen ik je die dag heel zielig in de zetel aantrof. Wat een pech toch om net dan ziek te zijn. Maar je bewees echt dat sterke meisje te zijn waarover ik iedereen vertelde. Je zat dapper op het paard dat ik met een hooibaal voor je maakte en genoot van jouw moment.

De wei werd gevuld met schaapjes die nog eens duidelijk maakten hoe graag jij gezien wordt. Jij vulde je koffertje met een hoefijzer en je lievelingsknuffel en dat bevestigde alleen maar wat we al wisten. Je ouders, peter, meter en tegen alle verwachtingen in zelfs je broer beloofden altijd voor je klaar te staan. En wat de toekomst brengt, ach, dat zien we wel. Weet dat ik zeker mee zal supporteren wanneer je deelneemt aan een jumping. Of aan The Voice. Want sterke meisjes als jij, omringd door zoveel liefde, die scheppen het zonder twijfel ver.
Bedankt dat ik de verteller mocht zijn tijdens jouw lentefeest!

Elke

Mama Kathleen over onze samenwerking:

Fijne samenwerking. Ze heeft onze ideeën mooi vorm gegeven en van het lentefeest van onze dochter een prachtig moment gemaakt!

 

woordenwolk ceremonieenveloppe ceremonieceremonie afsluiten

Feestplek: zorgboerderij Emiliushoeve (http://www.emiliushoeve.be/)

Fotocredits: fotografie Kurt Van Den Bosch (http://www.kurtvandenbosch.be/)

If you hear music, dance – en dat deden we op deze muziek:

Pharell Williams – Happy

De Leeuwenkoning – De kringloop van het leven

Katy Perry – Roar

Maureen – Fly now

Trijntje Oosterhuis – Nu dat jij er bent

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.