Liefdesverhaal Tamara en Manuel

Lieve Tamara en Manuel,

Jullie zochten iemand om jullie huwelijksceremonie wat specialer te maken. Om jullie liefdesverhaal te delen, maar dan wel met hier een daar een grappige twist. Dat klonk als muziek in mijn oren! Er was een klik vanaf ons eerste gesprek. Jullie verhaal gaf me meteen tonnen inspiratie. Een vrouw die zich underdressed voelt tijdens de eerste date omdat de man gelijk zo hard zijn best deed om in de smaak te vallen en die dan fijntjes meedeelt dat ze hem knapper vond in de jeans van date twee, da’s sowieso geen bridezilla dacht ik. Ik had gelijk. Ik leerde je kennen als een heel fijne, no nonsense vrouw die buiten een kleine obsessie voor keurig gesorteerde kledij weinig kapsones heeft.

En hetzelfde geldt voor jou, Manuel. Want die grappige twist in jullie liefdesverhaal, die kwam geregeld neer op een plagerijtje in jouw richting. Maar dat kon jij goed verdragen. Je staat dan ook sterk in je schoenen. Dat was al duidelijk toen ik hoorde over je aanzoek. De liefde van je leven ten huwelijk vragen door voor haar te zingen tijdens een groot feest met nogal wat toeschouwers, dat doen niet veel mannen je na. Ik was er graag bij geweest voor dat duet dat jullie later op de avond samen brachten!

Jullie kunnen naast op mekaar ook rekenen op heel wat andere mensen die jullie graag zien. Dat bleek toen ik het stevige lijstje mensen zag dat wel een woordje wilde zeggen tijdens jullie liefdesceremonie. Zeggen of zelfs zingen, want dat werd echt wel de rode draad in jullie liefdesverhaal. Tamara, jij verstopte stiekem een pakje zakdoekjes naast je stoel en ze kwamen van pas. Enkel tranen van geluk om de mooie woorden die vrienden, familie en natuurlijk jouw Manuel die dag tot je richtten.

Dankzij al die bereidwillige dierbaren van jullie, werd het een behoorlijk lange ceremonie. Ik heb me echter geen moment verveeld en ben ervan overtuigd dat jullie dat ook niet deden. Wat een eer om jullie verteller te mogen zijn. Wat een plezier om zoveel liefde te zien.

Heel veel geluk samen,
Elke

Their feedback was truly a gift – ik zal het ook nooit vergeten.

Zeer aangename dame, samenwerking verliep heel vlot, leuke ideeën en creatieve input! Elke heeft onze huwelijksceremonie extra speciaal gemaakt, een moment die geen enkele aanwezige zal vergeten. Een echte aanrader!

ceremoniespreker

Gelegenheidsadres: Feestzaal Familia – Nijlen
Fotograaf: Kurt Van Den Bosch fotografie (http://www.kurtvandenbosch.be/)
Music is what feelings sound like – Tamara en Manuel voelden hun liefde in deze liedjes:
Lauv – I like me better
Michael Bubblé – Close your eyes
Beyonce – Crazy in love

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.