Een winterhuwelijk om bij weg te dromen…

Lieve Joyce en Glenn, wat een prachtig winterhuwelijk hadden jullie… De locatie die jullie kozen en natuurlijk de prachtige styling door Joyeux Weddings zorgden voor de perfecte sfeer voor een sprookjesachtig moment. En dat werd het dan ook. De gasten voelden zich meteen op hun gemak en toen jullie vergezeld door die 2 kleine kapoenen binnen kwamen waren de ah’s en oh’s luid te horen.

witte loper huwelijksceremonie

Zina zong ‘if I ain’t got you’ terwijl jullie je intrede deden en dat was natuurlijk helemaal van toepassing. Wat zou de tornado zijn zonder de vulkaan… Want zo beschreef Joyce jullie ontmoeting. When a tornado meets a volcano. Jullie waren nog heel jong toen de vonk oversprong, maar 15 jaar en twee überschattige kindjes later nog even overtuigd. Dat vuur nog even sterk.

When a tornado meets a volcano

Trendy koppel op weg naar hun voor altijd

Ook je mama herinnerde zich nog levendig hoe ze Glenn leerde kennen. Tja, zelfs verhalen over loodgieters die verstopte toiletten komen repareren passen soms in een huwelijksceremonie. Dit is ten slotte een echt sprookje.

Ze vreesde even dat haar dochter een bridezilla zou worden – je hebt nu eenmaal dat perfectionistisch kantje – maar ik kan bevestigen dat je dat allerminst was. Ik voelde me meteen heel welkom bij jullie thuis. Bij de hond die wegkroop in een hoekje omdat hij niet door had dat ik wellicht hetzelfde had gedaan als hij me enthousiast had begroet 😉

Jullie deelden heel open jullie verhaal met me. Jij iets meer dan Glenn, je stoere man met dat verlegen kantje. De broer die zijn zus heel trots maakt. De man die haar getuige en beste vriendin overtuigde dat hij jou verdient.

We betrokken Elles en Jilis bij het maken van een zandmengsel dat symbool staat voor jullie mix. Vier mooie mensen, allemaal verschillend, voor altijd verenigd. Glenn, jij beloofde braaf de vuile was in de toekomst IN de wasmand te gooien en ook de dagen waarop ze wat chagrijniger is voor lief te nemen. Joyce zal dan weer tijd maken voor heerlijke massages en je trakteren op kinderchocolaatjes. Maar bovenal beloofden jullie natuurlijk de rest van jullie leven naast elkaar te wandelen, op het rechte pad en ernaast 🙂

winterhuwelijk fotoshoot

De ringen die jullie een paar uur eerder uitwisselden in het gemeentehuis, kregen nog wat extra positieve energie mee uit de handen van al jullie gasten. Terwijl we met z’n allen genoten van Zina’s versie van Edward Shape’s ‘home’.

Home is wherever I’m with you.

Als klap op de vuurpijl bracht Zina een muzikaal eerbetoon aan de mensen die zo belangrijk zijn in jullie leven. Jullie mama’s, familie en vrienden. Oh, wat voelden we de liefde tijdens dat magische uur in Hoboken. En wat ben ik overtuigd dat jullie die voor altijd blijven voelen. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie dag.

Photo credits: Miro Photography

Venue: Outfort

Wedding planning & styling: Joyeux Weddings

Geniet gerust van nog wat extra prachtige plaatjes van die prachtige styling door Joyce. Geef toe, dat winterhuwelijk is net heel veel aanlokkelijker geworden, toch?

1 Comment on “Een winterhuwelijk om bij weg te dromen…

  1. Weer zo mooi verwoord…
    Ons huwelijk is al bijna 3 maand geleden maar ik herinner het me als de dag van gisteren. Nogmaals bedankt om deel uit te maken van onze dag! Alles klopte.. en moesten we nog eens trouwen dan zouden we zeker terug kiezen voor een winterhuwelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.