Ceremonie Kelly en David

Lieve Kelly en David,

Jullie wilden gewoon een leuke ceremonie.  Een liefdesfeest zonder zwaarwichtig gedoe.  We maakten kennis en het klikte.  Een koppel met een grote gedeelde liefde voor carnaval en het goeie leven.  Twee mensen die houden van een uitdaging.  Zoals die weddenschap om zo snel mogelijk wat overtollige kilo’s kwijt te raken om helemaal te stralen op jullie dag.  En dat deden jullie absoluut!  Net als jullie kleine Lena, wat een prinsesje.  Ze had er al een best lange dag op zitten toen ik jullie ‘s avonds vergezelde voor de ceremonie, en toch was ze heel erg flink.  Een meisje om trots op te zijn.  Hoe we haar een hoofdrol bezorgden in jullie verhaal, daar schreef ik hier al een keer over.

Trots waren jullie terecht ook op jullie feestadres.  Bloed, zweet en tranen kostte het.  Niet in het minst angstzweet denk ik zo.  Je feest geven in een schuur die nog helemaal verbouwd moet worden en die verbouwingen ook grotendeels zelf voor je rekening nemen, je moet het maar doen.  Maar jij ging er gewoon voor David.  En het resultaat mocht echt gezien worden.  Zo werd het echt jullie moment op jullie plekje.  In een tent met uitzicht op de weidse velden van de Brusselse rand.  Niet helemaal bij zonsondergang – het was al behoorlijk donker – maar die kleine hapering in de planning is jullie absoluut vergeven.

Wat straalden jullie bij al die mooie woorden van jullie dierbaren en van mekaar.  Het was echt genieten van begin tot eind.  Het bracht me zo van mijn stuk, dat ik zelfs mijn pupiter vergat.  Maar dan maakte dat ik je nog eens dubbel kon bedanken toen jij die terugbracht en dat was stiekem wel heel fijn…

Jullie verhaal werd overgoten met een sausje carnaval.  En dat overkwam ook jullie toen de gasten rijkelijk gooiden met de confetti die we voor hen hadden klaar gezet.  Zo rijkelijk dat je even je bruidsjurk moest uittrekken om van alle blauwe en witte stipjes verlost te raken!  Een lesje in meer matigheid met confetti voor mij dat ik niet licht zal vergeten 🙂

Zwaarwichtig werd het niet.  Mooi des te meer.  Bedankt dat ik de verteller mocht zijn in jullie sprookje, ik heb er van genoten!

Liefs,

Elke

Feedback is a gift en dit cadeautje van jullie maakte me echt heel gelukkig:

Elke maakte van onze huwelijksceremonie precies wat we in gedachten hadden, maar zelf geen vorm konden geven. Een mooie weergave van ons verhaal waar ook onze 3-jarige dochter haar rol heeft in gekregen.
De ceremonie was het hoogtepunt van onze dag! (en ook het eerste waar de mensen over praten als het over onze trouw gaat).
Zeker aan te raden!

aankondigingsbordjes voor bruidskindjes tijdens een huwelijksceremonie Een prachtig koppel, een magische huwelijksceremonie: de perfecte start voor een gelukkig leven samen. Tijdens het zandritueel mocht ook Lena haar zand in de kader strooien Bruidsmeisje Lena gaf haar toestemming voor het huwelijk met haar vingerafdrukje op de liefdesakte Het bruidskindje bezegelde de kus van haar ouders met een klop met de oude veilinghamer

Feestplek: Ninoofsesteenweg 552 – Halle

Fotocredits: Fotografie Kurt Van Den Bosch (www.kurtvandenbosch.be)

Music is what feelings sound like – Kelly en David voelden hun liefde in deze liedjes:

 

Niels Destadsbader – Verover mij

John Legend – All of me

Florence and the machine – Stand by me

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.