Hallo avonturier!

Want dat ben jij ongetwijfeld.  Een avonturier die niet bang is om als eerste te gaan waar niemand je voorging. Om met dit pakket aan de slag te gaan en zo met je kind memorabele avonturen te beleven. Geen lentefeest met alleen maar eten, spelen en cadeaus. Geen saaie, onpersoonlijke viering waarin alle kinderen naar hetzelfde verhaaltje luisteren. Nee, jij gaat resoluut voor een uniek en onvergetelijk mijlpaalfeest!

Het avonturenfeest

Het mijlpaalfeest dat jij met dit pakket zal maken is een avonturenfeest. Het zit net iets anders in mekaar dan wanneer je ‘gewoon’ een persoonlijke ceremonie van een uurtje doet en vervolgens begint te schranzen.

Met de bijgeleverde sjablonen zet je de hoofdrolspelers (denk (groot)ouders, peter, meter, grote zus, …) al voor het feest aan het werk. Je daagt hen uit om een avontuur te verzinnen gelinkt aan een waarde of ander thema waarover ze het kind iets willen laten onthouden of ontdekken.

Zoals het belang van samenwerken, delen, moedig of nieuwsgierig zijn, …

Die avonturen kan je verspreiden over de hele dag of verbinden in één ceremonie. We visualiseren hoeveel avonturen al werden afgewerkt op een grote poster. Aan het eind is het kind klaar voor zijn of haar mijlpaalsprong.

De avonturen beperken zich niet tot de dag zelf, we vragen ook een verbintenis om een wat uitgebreider avontuur met het kind aan te gaan ergens in het komende jaar. Sterke banden bouwen, ik geloof daar heel hard in.

Ingewikkeld? Nee hoor, met het pakket lukt het gegarandeerd!

Ok, check, maar wat zit er dan precies in dat pakket?

Het pakket bestaat enerzijds uit alle benodigde materialen: de uitnodiging (gepersonaliseerd voor jullie), de begeleidende brief om alles uit te leggen, de avonturenkaarten (waarop de hoofdrolspelers het avontuur omschrijven en zich verbinden voor een toekomstig avontuur) en de poster die de behaalde avonturen visualiseert.

Daarnaast begeleid ik je stap voor stap bij het integreren van dit avonturenconcept in je feest. Want je wil natuurlijk even aan alle gasten toelichten wat er precies zal gebeuren en waarom. Dat doe ik in 3 video’s. Na elke video krijg je de uitleg ook nog een keer op papier.

Wat kost dat?

De kostprijs van het hele pakket, inclusief gepersonaliseerde uitnodigingen (digitaal, nog zelf af te drukken), is 179€.

Wanneer ontvang ik het pakket?

Vrijwel onmiddellijk! In het bestelformulier geef je de feestdatum door. Ik zorg dat jij tijdig alle video tutorials ontvangt. Gedurende 3 weken krijg je elke week een tutorial en alle benodigde materialen. Aan het eind van die 3 weken ben je klaar voor je feest.

Ik bestel!

Overtuigd? Vul dan onderstaand bestelformulier in. Je ontvangt dezelfde dag nog een e-mail ter bevestiging waarin alle volgende stappen worden toegelicht.

Toch niet helemaal overtuigd dat het een avonturenfeest moet worden? Dan is het werkboek voor een geslaagd lentefeest misschien meer je ding. Daarin worden verschillende opties aangereikt om een lentefeest-ceremonie op te maken. Lees er hier alles over.

%d bloggers liken dit: